بهترین لپتاپهای ویندوزی سال ۲۰۲۲
خوشبختانه روزهایی که خریداران مجبور به انتخاب میان مدلهای بزرگ و زمخت مشکی یا لپتاپهای نقرهای با سختافزار قدرتمند اما طراحی بیرمق بودند٬ به پایان رسیده است. سازندگان امروزی لپتاپها، دستگاههایی بسیار پرتابل با طراحیهای خیرهکننده تولید میکنند که نمایشگرهای عالی و عمر باتری بالایی دارند. همین موضوع دست خریداران را در انتخاب از بین تنوعی بینظیر از مدلها باز گذاشته است و هر کاربر میتواند بسته به اولویتهایش٬ دستگاه مناسب خود را برگزیند.
خبر داغ در مورد لپتاپهای ویندوزی در حال حاضر عرضه ویندوز ۱۱ است، با این حال این بروزرسانی برای کاربران فعلی ویندوز ۱۰ تا اواسط سال ۲۰۲۲ صورت نمیپذیرد. بسیاری از لپتاپهای معرفی شده در این لیست، ویندوز ۱۱ را بهصورت از پیش نصبشده دارند.
مایکروسافت سرفیس لپتاپ استودیو در حال حاضر انتخابی عالی در بین همتایان خود به شمار میرود که از پس اجرای بازیهای نسبتاً سنگین و انجام برخی کارهای تدوین ویدئو نیز برمیآید. با این حال لپتاپ Dell XPS 13 را باید بهترین لپتاپ ویندوزی موجود در بازار برشمرد که با ترکیبی بینظیر از حملپذیری، قدرت، عمر بالای باتری و زیبایی ظاهری، نظر خریداران بسیاری را به خود جلب کرده است.
اگر به دنبال دستگاهی با پردازنده AMD هستید که در عین حال قیمت مناسبتری هم داشته و از نمایشگر OLED بهرهمند باشد، لپتاپ ایسوس مدل Zenbook 13 OLED انتخاب بسیار خوبی است.
همچنین اگر قصد دارید آخرین بازیها را در فریمریت مطلوب در لپتاپ خود اجرا کنید٬ ایسوس مدل ROG Zephyrus G14 پیشنهاد ویژه ما به شماست.
افرادی که به دنبال یک لپتاپ با قابلیت تبدیل به تبلت هستند، میتوانند در لپتاپ دومنظوره لنوو مدل Yoga 9i یا اچپی مدل Elite Dragonfly به خواسته خود برسند. هر دو محصول از توانمندی بالا و نمایشگرهایی مرغوب برخوردار هستند؛ هرچند Yoga 9i قیمت مناسبتری دارد.
بهترین لپتاپهای ویندوزی سال ۲۰۲۲ کدام هستند؟
Dell XPS 13
نقاط قوت
- نمایشگر فوقالعاده زیبا- به ویژه اگر مدل ۳٫۵K OLED را انتخاب کنید
- کیبورد راحت
- عملکرد بسیار رضایتبخش
- بدنه باریک و جذاب
نقاط ضعف
- بهترین نبودن عمر باتری
- پورتهای محدود
- وبکم نه چندان باکیفیت ۷۲۰p
این لپتاپ با عملکردی بینظیر، نمایشگر زیبا و طراحی ظرافتمندانه خود یکی از پیشنهادات ویژه ما به شماست. عمر باتری این لپتاپ دل گرچه به خوبی دیگر دستگاههای همقیمت خود نیست، اما برای استفاده در طول روز کفایت میکند.
این لپتاپ همچنین در مدل نمایشگر لمسی ۳٫۵K OLED ساخته شده است که قیمت بیشتری در مقایسه با مدل اصلی دارد. رنگها در این نمایشگر بسیار دقیق و چشمنواز هستند و زیبایی خاصی در نمایشگر حاشیه باریک XPS 13 ایجاد میکنند.
Microsoft Surface Laptop Studio
نقاط قوت
- نمایشگر قابل چرخش
- اسپیکرهای عالی
- صفحه نمایش روشن و رنگارنگ
- پشتیبانی عالی از قلم Slim Pen 2
- عمر باتری مناسب
نقاط ضعف
- بهترین نبودن از نظر عملکرد
- پورتهای کمتعداد با دسترسی نه چندان راحت
این محصول مایکروسافت در حقیقت بازنمایی سرفیس بوک به شمار میرود که طراحی نزدیکتری به مکبوک پرو و نمایشگری با قابلیت چرخش دارد. این دستگاه بهترین محصول مایکروسافت برای استفاده از ویندوز ۱۱ است و به کاربران خود این وعده را میدهد که محیطی مطلوبتری برای کار یا بازی فراهم میآورد.
سرفیس لپتاپ استودیو با پردازنده ۱۱th Gen Intel و حداقل ۱۶ گیگ حافظه رم، قدرت کافی برای انجام انواع وظایف را دارد. اگر مدل دارای کارت گرافیک Nvidia GeForce RTX 3050 Ti این دستگاه را انتخاب کنید، میتوانید برای تدوین ویدئو یا گیمینگ نیز روی آن حساب کنید.
با این حال این لپتاپ ارزانقیمتی نیست و در مقایسه با لپتاپهای همرده خود عملکرد متوسطی دارد. هرچند محصولات کمی در بازار از نمایشگر چرخشی بکارفته در سرفیس لپتاپ استودیو بهرهمند هستند.
Microsoft Surface Laptop 4
نقاط قوت
- طراحی باریک و سبک
- کیبورد بسیار راحت
- عمر باتری مناسب
نقاط ضعف
- نیازمند پورتهای بیشتر
- نیازمند وبکم بهتر
این محصول به نوعی بهترین دستاورد کمپانی سازندهاش در تولید یک لپتاپ ویندوزی درجه یک محسوب میشود. این لپتاپ سرفیس مدل ۲۰۲۱ از اجزای باکیفیتی ساخته شده است و با ویندوز ۱۰ و فاقد هرگونه زائدافزار کار میکند.
اگر به دنبال لپتاپی پرمیوم هستید که بتوانید در هر جا آن را همراه خود داشته باشید، این محصول بهترین انتخاب پیش روی شماست. کیبوردهای سرفیس ۴ بسیار راحت هستند و سطح قرارگیری مچ دست با نام اختصاصی Alcantara راحتی بیشتری در حین کار، در مقایسه با سطوح تمام فلزی دیگر لپتاپها، به دست شما میبخشد. این لپتاپ همچنین در هر بار شارژ تا بیش از ۱۰ ساعت دوام میآورد. نمایشگر آن با نسبت تصویر ۳:۲ نیز خواندن و ویرایش متون را به شکلی راحتتر ممکن میسازد. تمامی ویژگیهای راحتیبخش این نوتبوک شما را در انجام هر چه بهتر کارهای روزمرهتان کمک میکند.
Asus ROG Zephyrus G14
نقاط قوت
- عملکرد عالی برای گیمینگ
- حملپذیری بسیار بالا
- ۱۱ ساعت عمر باتری
نقاط ضعف
- فاقد وبکم
- مشکل بکلایت در کیبورد
یکی از مشکلات پیش روی سازندگان لپتاپهای مخصوص گیمینگ، دستیابی به فرمول تولید لپتاپی به معنای واقعی قدرتمند و در عین حال دارای سیستم خنککنندگی مناسب است. این محصول ایدئال میبایست به قدر کافی باریک و سبک هم بوده تا به راحتی قابل حمل و در حین استفاده قابل قرار دادن بر روی پاها باشد. این لپتاپ ایسوس از این نظر به تعادلی مطلوب میان قدرت و قابلیت حملپذیری دست یافته است. پردازنده AMD Ryzen 9-4900HS این دستگاه از تراشههای جدیدی است که در کنار کارت گرافیک Nvidia GeForce RTX 2060 Max-Q توانمندی فوقالعادهای به این لپتاپ ۱۴ اینچ بخشیده است.
علاوه بر اینها میتوانید بر ۱۱ ساعت عمر باتری دستگاه برای چندین ساعت گیمینگ بیوقفه حساب کنید. لپتاپ ایسوس مدل ROG Zephyrus G14 انتخاب اول ما به عنوان بهترین لپتاپ گیمینگ است و در حقیقت باید گفت به جز نبود وبکم و مشکل بکلایت در کیبورد هیچ نقص دیگری ندارد.
Dell XPS 17 (2020)
نقاط قوت
- نمایشگر بزرگ و خیرهکننده
- پردازنده و قدرت گرافیکی فوقالعاده
- طراحی باریک و جذاب
نقاط ضعف
- وبکم ضعیف
این لپتاپ دل با داشتن توانمندی گرافیکی بالاتر بر دیگر اعضای کوچکتر خانواده خود برتری دارد و دستگاهی ایدئال برای گیمرها و تولیدکنندگان محتوا به حساب میآید. مدل پیشرفته این لپتاپ گرچه قیمت بالایی دارد، اما به عنوان دستگاهی قدرتمند با نمایشگر بزرگ و زیبای InfinityEdge که در بدنهای ظرافتمند جای گرفته است، ارزش مبلغی را که برایش میپردازید، دارد.
در حقیقت باید گفت قدرتی که این لپتاپ از خود به نمایش میگذارد، با بسیاری از نوتبوکهای ۱۵ اینچ قابل مقایسه است.
Alienware m15 R4
نقاط قوت
- طراحی جذاب
- عملکرد قوی
- کیبورد و تاچپد باکیفیت
نقاط ضعف
- سروصدای زیاد فن
- عمر کوتاه باتری
این لپتاپ Alienware با بهرهمندی از کارتگرافیک غولآسای Nvidia GeForce RTX 3070 جزء بهترین لپتاپهای گیمینگ است که البته قیمت قابل توجهی هم دارد. پردازنده پرسرعت، ظرفیت بالای حافظه داخلی، تاچپد فوقالعاده و کیبورد RGB این دستگاه، آن را برای انجام وظایف روزمره در کنار گیمینگ مناسب ساخته است.
اما باید به خاطر داشته باشید که فن دستگاه سروصدای زیادی ایجاد میکند و عمر باتری آن نیز برای کار بیوقفه کافی نیست. با این حال نقاط ضعف این لپتاپ تنها به همین موارد خلاصه میشوند. میتوانید مطمئن باشید که این محصول Alienware قادر به اجرای پیشرفتهترین تنظیمات جدیدترین بازیهاست و تا چندین سال شما را از ارتقاء سیستم بینیاز میکند.
Microsoft Surface Pro 8
نقاط قوت
- نمایشگر بزرگ و مرغوب
- ساخت اختصاصی برای ویندوز ۱۱
- پشتیبانی از دستگاههای اکسترنال
- وبکم قوی
نقاط ضعف
- عملکرد پایینتر از حد انتظار برای گیمینگ
- فروش مجزای قلم Slim Pen 2 و کیبورد Signature
مایکروسافت سرفیس ۸ پرو آخرین محصول در سری تبلتهای دومنظوره سرفیس پرو به حساب میآید که از یک پردازنده نسل یازدهم اینتل، نمایشگر ۱۲۰ هرتز ۱۳ اینچی، دو پورت تاندربولت ۴ و شیار کارت حافظه SSD بهرهمند میباشد. مهمتر از همه اینکه، ویندوز ۱۱ از پیش بر روی سیستم نصب شده و در بدو خرید قابل استفاده میباشد.
طراحی سبک و کوچک سرفیس ۸ پرو آن را برای استفاده در منزل یا در حین سفر مناسب ساخته است. هردو دوربین جلو و پشت دستگاه کیفیت بسیار خوبی دارند و قادر به ثبت تصاویری با جزئیات بالا میباشند.
متأسفانه سرفیس ۸ پرو به عنوان یک لپتاپ گیمینگ فاقد توانمندیهای لازم است و همچنین باتری آن کمتر از مدت زمان ۱۶ ساعته اعلام شده، دوام میآورد. اما با تمام این وجود، سرفیس ۸ پرو به عنوان بهترین مدل سرفیس پرو شناخته میشود.
Lenovo Yoga 9i
نقاط قوت
- دوام بالای باتری
- نمایشگر ۱۰۸۰p
- قیمت مناسبتر
نقاط ضعف
- پورتهای محدود
- فاقد وبکم مادون قرمز
این محصول لنوو با ورود به رقابت سنگین میان لپتاپهای دومنظوره توانست با قیمت مناسب خود به نسبت همتایانش، توجه بسیاری از خریداران را به خود جلب کند. این لپتاپ نه تنها جدیدترین پردازنده ۱۱th Gen Core i7، یک قلم استایلوس و یک باتری قدرتمند را در خودی جای داده است، که نمایشگری مرغوب و اسپیکرهای چرخان هوشمندی دارد که در هر دو حالت لپتاپ و تبلت عالی عمل میکنند.
درست است که پورتهای بکاررفته در این دستگاه چندان متنوع نیستند و روشنایی نمایشگرش در بیشینه حالت ممکن نیست، اما با وجود داشتن برخی مشخصات سختافزاری یکسان با همتایان گرانقیمت خود، توقع بسیار بالایی از جیب شما ندارد.
HP Elite Dragonfly
نقاط قوت
- طراحی زیبا و فریبنده
- عمر بسیار عالی باتری (امکان ارتقاءدهی)
- نمایشگر پرنور و رنگارنگ
نقاط ضعف
- قیمت بالا
این لپتاپ اچپی استانداردهای تازهای را وارد بازی کرده است. طراحی دومنظوره این دستگاه یکی از بهترینها در بین تمام لپتاپهاست. لبههای فوق باریک این لپتاپ تنها ۱.۵ سانتیمتر ضخامت دارند و رنگ آبی تیرهاش ظاهری منحصربفرد به آن بخشیده است. این لپتاپ ۱.۱ کیلوگرمی در عین حال بسیار مستحکم به نظر میرسد و لایه ضدچربی بکار رفته بر سطح بدنهاش هیچ اثری از انگشتان شما بر خود برجا نمیگذارد. نمایشگر ۱۳.۳ اینچ آن نیز فیلمها و سریالهای شما را به لطف روشنایی بالا و دقت رنگی فوقالعاده با بهترین کیفیت ممکن نمایش میدهد.
این لپتاپ زیبا در عین حال قطعاتی قدرتمند را در خود جای داده است. پردازنده نسل هشتم اینتل آن گرچه آخرین مدل نیست، اما به راحتی از پس انجام وظایف روزمره برمیآید. کیبورد دستگاه هم یکی از بهترینها در بین تمامی لپتاپهاست. باتری فوقالعاده قوی این محصول تا بیش از ۱۲ ساعت (در نسخه چهار سلولی) دوام دارد و امثال مکبوک ایر و XPS 13 را به راحتی شکست میدهد.
Asus ZenBook Duo 14
نقاط قوت
- نمایشگر کاربردی ScreenPad Plus
- عملکرد کلی سریع
- دوام خوب باتری
نقاط ضعف
- ضعف در ارگونومی
- روشنایی نه چندان زیاد نمایشگر
این لپتاپ ایسوس برای افرادی که به یک صفحه نمایش دوم نیاز دارند، اما مایل به استفاده از نمایشگر اکسترنال نیستند، انتخاب مناسبی است. ایسوس این کار را با قرار دادن یک صفحه لمسی ۱۲ اینچ در بالای کیبورد انجام داده که محل بسیار مناسبی برای کار با برنامههای فرعی از قبیل اسپاتیفای، دیسکورد و بقیه است.
علاوه بر این، این لپتاپ عملکرد سریعی دارد که قابل مقایسه با XPS 13 است. عمر باتری آن نیز با وجود برخورداری از دو نمایشگر رضایتبخش میباشد. تنها مشکل این لپتاپ را باید نداشتن محل استراحت مچ دست برشمرد که از راحتی کار با دستگاه میکاهد.
Lenovo ThinkPad X1 Nano
نقاط قوت
- عمر بالای باتری
- سبکوزن
- نمایشگر ۲K با لایه ضد انعکاس
نقاط ضعف
- پورتهای محدود
- صدای کمکیفیت
زمانی که به باریکی و سبکی بسیار زیاد یک لپتاپ فکر میکنیم، نگرانیهایی از بابت دوام باتری آن بهوجود میآید. اما لپتاپ لنوو مدل ThinkPad X1 Nano با وزن حیرتانگیز ۹۰۷ گرم تا ۱۲ ساعت پس از هر بار شارژ قابل استفاده است و از این نظر قادر به رقابت با بهترین لپتاپهای موجود در بازار میباشد.
لنوو در سختافزار دستگاه نیز کم نذاشته است چراکه پردازنده Intel 11th Gen Tiger Lake این لپتاپ قادر است وظایف خود را با سرعتی بالا انجام دهد. کیبورد برند ThinkPad نیز راحتی بسیار زیادی دارد.
اگر به دنبال سبکترین لپتاپ ویندوزی هستید، لپتاپی کموزنتر از این محصول لنوو نخواهید یافت. تنها لازم است یک هاب USB-C همراه خود داشته باشید چراکه پورتهای این لپتاپ محدود هستند.
Asus Zenbook 13 OLED
نقاط قوت
- عمر باتری فوقالعاده
- نمایشگر ۱۰۸۰p OLED
- عملکرد عالی
نقاط ضعف
- کیفیت صدای متوسط
- وبکم کمکیفیت
- فاقد جک هدفون
این لپتاپ ایسوس مجهز به تراشه AMD ارزش خرید بالایی دارد و نمایشگر ۱۰۸۰p OLED آن قادر به نمایش محتوا با کیفیتی بالا و طراحی ظاهری آن نیز سبک و باریک است.
اسپیکرهای این دستگاه چندان تعریفی ندارند و وبکم آن پایینتر از حد انتظار عمل میکند و جدا از اینها فاقد جک هدفون است. با این حال این موارد برای بسیاری از خریداران کماهمیت بوده و افرادی که به دنبال یک لپتاپ با قابلیت حملپذیری بالا، باتری بادوام و نمایشگر مرغوب هستند، در این رده قیمت انتخابی بهتر از ایسوس مدل Zenbook 13 پیش روی خود نمیبینند.
چگونه مناسبترین لپتاپ را برای خود انتخاب کنید
عملکرد: اگر قدرت و عملکرد لپتاپ برای شما فاقد اهمیت بوده و تنها برای وبگردی قصد خرید یک لپتاپ را دارید، میتوانید با کمترین هزینه یک لپتاپ ویندوزی با پردازنده Intel Core i3 و ۴ گیگ حافظه رم انتخاب کنید. اکثر لپتاپهای معرفیشده در این لیست دارای حداقل پردازنده Core i5 هستند. اگر عملکرد و توانمندی لپتاپ برایتان مهم است، باید مدلی را انتخاب کنید که دستکم دارای پردازنده Core i5، ۸ تا ۱۶ گیگ حافظه رم و حداقل ۲۵۶ گیگ تا ۵۱۲ گیگ حافظه داخلی باشد.
اندازه: قبل از اقدام به خرید باید در نظر داشته باشید که تا چه میزان قصد جابهجایی لپتاپ خود را دارید. نوتبوکهایی همچون Dell XPS 13 و Lenovo ThinkPad X1 Nano فوقالعاده سبک و نازک هستند، در حالی که لپتاپهای مختص به گیمینگ مثل Asus ROG Zephyrus G14 و Alienware m15 R4 وزن قابلتوجهی دارند و البته به همان اندازه قدرتمند عمل میکنند.
انعطافپذیری در استفاده: مدت زیادی از زمان عرضه لپتاپهای دومنظوره نمیگذرد. این نوع لپتاپها با قابلیت خمیدگی، به صورتی که نمایشگر بر پشت دستگاه تا شده و به تبلتی ویندوزی تبدیل شود، طرفداران زیادی دارند. در صورتی که شما هم جزء این دسته افراد هستید، با انتخاب نوتبوکهایی همچون Lenovo Yoga 9i یا HP Elite Dragonfly خریدی رضایتبخش را تجربه خواهید کرد.
گرافیک و گیمینگ: اغلب لپتاپهای ویندوزی دارای کارت گرافیک ادغامشده در پردازنده خود هستند و میتوانند از پس اجرای بازیهای قدیمی یا سبکی همچون ماینکرافت یا ورلد آو وارکرافت بربیایند. با این حال این لپتاپها برای اجرای جدیدترین بازیها یا هر برنامه دارای گرافیک سنگین (از قبیل برنامههای ویرایشی عکس و ویدئو) مناسب نیستند. به این منظور به لپتاپی با کارت گرافیک مجزا نیاز خواهید داشت. لپتاپهای دارای کارت گرافیک سری Nvidia’s RTX 30 یا AMD’s Radeon RX 5000 در این بین جزء بهترین انتخابها به شمار میروند.
سیستم انتخابی شما هر چه باشد، پیشنهاد ما این است که همیشه یک ماوس باکیفیت برای انجام کارهای گوناگون خود همراه لپتاپ تهیه کنید.